038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis nieuws

| Altijd al eens willen weten hoe het er nu echt achter de schermen van een voorstelling aan toe gaat? Nieuwsgierig naar hoe een acteur in de huid van zijn personage kruipt en hoe een regisseur werkt? Meld je dan aan voor de openbare repetitie van onze nieuwe voorstelling ‘Een Kersentuin’ op vrijdag 27 juli van 16:00 tot 17:00 uur in de repetitieruimte van The Young Ones (Grote Voort 8, Zwolle) waar wij 6 weken te gast zijn.
lees verder

| Deze zomer brengen wij in samenwerking met Het Grachtenfestival "Niet de klucht van de koe", een nieuwe opera gebaseerd op Bredero's bekende toneelstuk in regie van Warre Simons. Een co-productie van het Grachtenfestival en Kameroperahuis, rondom de drie hoofdpersonages: de boer, de dief en de koe.
lees verder

| Deze zomer komt regisseur Mart van Berckel met een radicale en tragikomische muziektheaterbewerking van de bekende toneelklassieker van Anton Tsjechov: Een Kersentuin. De voorstelling gaat in première tijdens de NJO Muziekzomer en tourt daarna nog langs het Stadsfestival en enkele theaters. De kaartverkoop voor de NJO Muziekzomer startte afgelopen vrijdag.
lees verder

| De locatievoorstelling ‘De klok en het meisje’ zit erop. Samen met de lokale gemeenschap maakten makers van Kameroperahuis deze bijzondere voorstelling gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Twee maanden voor de première waren de voorstellingen al uitverkocht. Zelfs voor de twee extra voorstellingen waren geen kaarten meer te krijgen.
lees verder

vorige | 1 - 2 - 3 - 4 - 5 -  volgende | laatste