038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis nieuws

| Deze zomer komt regisseur Mart van Berckel met een radicale en tragikomische muziektheaterbewerking van de bekende toneelklassieker van Anton Tsjechov: Een Kersentuin. De voorstelling gaat in première tijdens de NJO Muziekzomer en tourt daarna nog langs het Stadsfestival en enkele theaters. De kaartverkoop voor de NJO Muziekzomer startte afgelopen vrijdag.
lees verder

| De locatievoorstelling ‘De klok en het meisje’ zit erop. Samen met de lokale gemeenschap maakten makers van Kameroperahuis deze bijzondere voorstelling gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Twee maanden voor de première waren de voorstellingen al uitverkocht. Zelfs voor de twee extra voorstellingen waren geen kaarten meer te krijgen.
lees verder

| Kameroperahuis en Het Theaterschip zijn samen op zoek naar talentvolle jonge spelers tussen de 14 en 21 jaar voor de productie "Storm in mijn hoofd". De voorstelling is onderdeel van de Proeftuin Talentontwikkeling, een gezamenlijk cultuureducatie traject van Kameroperahuis en Het Theaterschip. Eerder werkten wij al succesvol samen met Het Theaterschip aan de kermisopera Paard, Brandweerwagen en Kikker. Deze productie heeft in de zomer van 2016 ruim 25 keer gespeeld op festivals en voor basisscholen.
lees verder

| Per 1 juli neemt Annemarie Reitsma na ruim 11 jaar afscheid als directeur van Kameroperahuis. Zij draagt het stokje over aan een nieuwe, tweekoppige directie. Karin Netten vervult de positie van artistiek leider en Hannah Soepenberg die van zakelijk leider. Beiden zijn al een tijd verbonden aan Kameroperahuis.
lees verder

1 - 2 - 3 -  volgende | laatste