038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis nieuws

| Kameroperahuis heeft weer plek voor een nieuwe theatervormgever. We zijn op zoek naar een theatervormgever die zich binnen een talentontwikkelingstraject van drie jaar wil ontwikkelen. Bij Kameroperahuis ontwerp- en realiseer je concepten voor muziektheaterprojecten voor verschillende doelgroepen. Je komt in aanmerking indien je niet langer dan vijf jaar bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding. Projecten worden zowel geïnitieerd vanuit Kameroperahuis als vanuit de makers zelf. De makers die aan ons verbonden zijn werken op freelance basis.
lees verder

| Van 4 t/m 8 maart organiseert Kameroperahuis voor de vierde keer SPRUIT, een maakweek voor makers van Kameroperahuis op een bijzondere locatie in Zwolle. Dit jaar nemen tien jonge muziektheatermakers een week lang het Perrontheater in Zwolle over. Op vrijdag 8 maart presenteren ze om 16:00 en 19:00 uur het resultaat tijdens twee muziektheaterroutes. De gratis kaarten voor de routes zijn vanaf nu te reserveren via de website van de Zwolse Theaters.
lees verder

| Samen met ArtEZ Zwolle zijn we op zoek naar mantelzorgers uit Zwolle die willen meewerken aan een bijzonder gezamenlijk muziekproject dat plaats gaat vinden in de week van 11 t/m 15 maart. Aan de hand van persoonlijke gesprekken ontwikkelen de studenten een concert op maat en spelen dit aan het eind van de week gratis bij je thuis.
lees verder

1 - 2 - 3 -  volgende | laatste