info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO nieuws

| Per 1 juni 2024 neemt Karin Netten na ruim 8,5 jaar afscheid als directeur van KASKO, Huis voor Muziektheater. Op 10 mei 2024 hebben wij haar afscheid feestelijk gevierd met een grote groep mensen waar Karin nauw mee heeft samengewerkt gedurende haar periode bij KASKO. Momenteel is KASKO bezig om alle subsidieaanvragen voor 2025-2028 te schrijven en aan te vragen, waardoor KASKO hopelijk nog 4 jaar mag doorgaan met het maken en ontwikkelen van Muziektheater.
lees verder

| Het kantoor van KASKO is tijdens de kerstvakantie tijdelijk gesloten. Het kantoor gaat op 25 december 2023 dicht en gaat weer open vanaf 8 januari 2024. Wij wensen iedereen alvast een fijne kerstvakantie!
lees verder

| De SPRUIT week is inmiddels alweer twee weken geleden. Acht van onze makers gingen samen het experiment aan. Op maandag begonnen ze met losse ideeën. Op woensdag waren deze ideeën al uitgegroeid tot performances en op vrijdag kwam het allemaal samen in een muzikale theaterroute.
lees verder

| Het is bijna tijd voor de vierde editie van het PocketLAB met Orkest De Ereprijs en @kasko.muziektheater !⁠ ⁠ Marnix Vinkenborg (theatermaker en componist) en Ylva Rietman (actrice en theatermaker) gaan samen een week op onderzoek uit. Op 2 december presenteren zij samen met De Ereprijs hun bevindingen in het muziektheaterstuk “Talkshow De Tijd”.⁠
lees verder

1 -  2 -  3 -  volgende | laatste