038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis nieuws

| Op vrijdag 23 maart organiseren wij voor de derde keer SPRUIT, een muzikale theaterroute op een bijzondere locatie in Zwolle. Dit jaar nemen elf jonge muziektheatermakers een week lang De Statenzaal in Zwolle over. Op 23 maart presenteren ze om 15:30 en 19:00 uur het resultaat tijdens twee muziektheaterroutes. De gratis entreekaarten voor de routes zijn vanaf nu te reserveren via de website van de Zwolse Theaters.
lees verder

| Vandaag is de kaartverkoop voor de muziektheatervoorstelling 'De klok en het meisje' van start gegaan. Bij de Thomaskerk in Katlijk worden tussen kerst en oud en nieuw al eeuwenlang de klokken geluid om boze geesten te verdrijven. Dit gegeven vormde het vertrekpunt voor schrijver Wessel de Vries om een nieuwe tekst te schrijven. Samen met Oranjewoud Festival brengt Kameroperahuis in juni deze spannende, mysterieuze voorstelling.
lees verder

| Mooi nieuws! De provincie Drenthe heeft definitief bevestigd de subsidieaanvraag voor Welstaat te honoreren. De muziektheatervoorstelling Welstaat speelt in september 2018 in de bossen van Frederiksoord, de eerste Kolonie van Weldadigheid. In 2018 bestaan de Koloniƫn van Weldadigheid 200 jaar en wordt bekend of de Nederlandse en Belgische Koloniƫn definitief tot UNESCO Werelderfgoed gerekend mogen worden.
lees verder

1 - 2 - 3 -  volgende | laatste