038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Openingen & Events

Een opening, een jubileum, een afscheid; het bewust beleven van mijlpalen in een organisatie zorgt voor verbinding tussen de medewerkers onderling en van de medewerkers met uw organisatie. Deel zijn van zo’n sleutelmoment betekent deel worden van het grote verhaal van het bedrijf. Onze voorstellingen en performances kunnen op maat worden gesneden om een moment in uw organisatie op te luisteren of te markeren. Altijd muzikaal, altijd theatraal, altijd toegespitst op uw moment..

referenties

Isala

Isala

Opdracht: Opening en fusie nieuwe ziekenhuis, in aanwezigheid koningin Máxima

Vraag: De opening van het nieuwe gebouw aangrijpen om personeel meer te betrekken bij de nieuwe fusieorganisatie.
Werkwijze: De tekstschrijver en de componist van Kameroperahuis schreven speciaal voor de opening een lied over het ziekenhuis. Maar liefst tweehonderd personeelsleden meldden zich aan om te zingen. Kameroperahuis verzorgde de zangcoaching en regie. Als gevolg van het project ontstond een enorme verbondenheid onder het personeel. Mensen van verschillende afdelingen raakten met elkaar in gesprek en wisselden werkwijzen uit.
Vervolg: Het lied werd later nogmaals ten gehore gebracht door zestig zangers tijdens het afscheidsfeest van de voorzitter van bestuur, Marianne Sint.
Testimonial: “Ik ben in tranen. Het is zo’n mooi lied, en dan over óns ziekenhuis.”

ProRail

ProRail

Opdracht: Publieksopening nieuwe reizigerstunnel Zwolle

Vraag: Op bijzondere wijze de officiele openingshandeling van de reizigerstunnel onder de aandacht brengen.
Werkwijze: Een van onze zangeressen bracht een speciaal geschreven lied ‘In de tussentijd’, samen met een 50-koppig amateurkoor, ten gehore op de ochtend van de openstelling. Vele honderden reizigers hoorden het lied uit de mond van de zangeres die op rolschaatsen door het publiek ging. Het lied ‘In de tussentijd’ beschrijft de belevenissen van reizigers die zich afvragen ‘Kan ik hier niet even blijven/ Tegen deze muren leunen/ Uit de regen uit de wind/ Knoop je jas los in de tussentijd/ In de tussentijd gedachten laten dwalen…’ Het lied werd geschreven door een componist en tekstschrijver van Kameroperahuis

gerelateerd nieuws

Naar kameroperahuis werkt