makers

Suzanne Bakker

Suzanne Bakker

Actrice | Voorheen maker bij kameroperahuis

Suzanne Bakker is een actrice die regelmatig zingt en ukelele speelt. In haar spel is het uitgangspunt vrijwel altijd humor. Suzanne hoopt bij het Collectief waanzinnig mooie projecten te doen met een groep buitengewoon getalenteerde vakmensen. In Amerika heeft zij bij Dell' Arte International een master degree in Ensemble-based Physical Theatre behaald, die bij het Collectief zeker van pas zal komen.

bekijk huidige makers | bekijk oud-makers

Betrokken bij o.a.

Over de voorstelling: op zaterdag 20 en zondag 21 december 2014 trakteerde Kameroperahuis bezoekers van het jubileumweekend in Theater Odeon op de originele zangperformance ‘It Takes Four’.

Tante Neel komt op bezoek. Strikken in je haar en schoenen in de lak; alles moet spik en span. Maar wat als je er keurig uit moet zien, terwijl je eigenlijk door de modder wilt banjeren? Of erger nog: als je plotseling verdrietig wordt, maar je móét blijven glimlachen.

Op zaterdag 21 december en zondag 22 december 2013 verraste Kameroperahuis het publiek in de passage van het Zwolse Maagjesbolwerk met een muzikale Kerstperformance.

Met als thema vrijheid en Fidelio als inspiratiebron creëerde Kameroperahuis in de voormalige gevangenis aan de Noordsingel een ervaring over vrijheid en opoffering. Het publiek trok voorbij gesloten deuren, via ommuurde luchtruimten en benauwde cellen door de gevangenis en beleefde vier perspectieven op vrijheid en onvrijheid anno 2013.

Collega's

bekijk alle makers