makers

Roel Goedhart

Roel Goedhart

Gitarist

Roel Goedhart (1987) begon op 7-jarige leeftijd met gitaarspelen. Hij behaalde in 2011 zijn bachelor klassiek gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam bij Lydia Kennedy; in 2013 volgde hij een master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag alwaar hij afstudeerde bij Enno Voorhorst. Voortdurend zocht Roel naar verbreding en verdieping. Hij volgde een groot aantal masterclasses, specialiseerde zich in het modern klassieke repertoire en verbrede zijn spel in de stijlen flamenco, pop en jazz. 

Roel speelt als solist, begeleider en maker in diverse voorstellingen, concerten, tv-items en films waaronder de korte dansfilm Le Médaillon (BravaTV), de voorstelling United Moves- Unbroken (Korzo) en Canto Ostinato (Canto Collectief). Ook werkt hij veelvuldig samen met muzikaal leider Alan Evans, kleinkunstenares Brechtje Kat en zangeres Lynn Jansen. 

Bij Kameroperahuis wil Roel zijn veelzijdigheid zoveel mogelijk laten zien en ontwikkelen.

bekijk huidige makers

Betrokken bij o.a.

Wie nieuwsgierig is naar de makers van muziektheaterbeleving Welstaat (2018, Frederiksoord) kan tijdens de Open Monumentendagen 2017 al met ze kennismaken!

Collega's

bekijk alle makers