makers

Jorien Zeevaart

Jorien Zeevaart

Zangeres, Actrice | Voorheen maker bij kameroperahuis

Jorien Zeevaart is cum laude afgestudeerd aan de muziektheateracademie van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Hiervoor heeft zij in 2006 een stipendium ontvangen. Haar werkzaamheden als zangeres en actrice zijn zeer divers; van experimenteel muziektheater en moderne muziek tot grote musical producties als Hij Gelooft In Mij (Joop van den Ende Theaterproducties) en Ben X (Musical van Vlaanderen) tot Big Band en Franse chansons. Met dit laatste behaalde zij de eerste prijs bij het Concours de la Chanson, Alliance Française in de Kleine Komedie te Amsterdam. Meer info: jorienzeevaart.nl

bekijk huidige makers | bekijk oud-makers

Betrokken bij o.a.

Een muziektheatraal exces, een filosofische satire over de impact van massamedia op ons menselijk (be)leven. Dat is de beste omschrijving van een voorstelling die Kameroperahuis in 2012 maakte samen met ALBA Theaterhuis en COMPOST.

“Ik wil gaan spreken van gedaanten, die in nieuwe werden veranderd.”

Over de voorstelling: op zaterdag 20 en zondag 21 december 2014 trakteerde Kameroperahuis bezoekers van het jubileumweekend in Theater Odeon op de originele zangperformance ‘It Takes Four’.

Leerlingen van Jena XL hebben samen met acteurs en muzikanten van Kameroperahuis de voorstelling 'Samen 1' geschreven en gespeeld. 'Samen 1' is gebaseerd op de muziektheaterproductie 'Being Arthur' van het Zwolse productiehuis.

Woningbouwvereniging Mercatus vierde haar 50-jarig bestaan met het symposium '50 jaar sociale woningbouw in Noordoostpolder'. Kameroperahuis werd gevraagd om een deel van het programma te verzorgen.

1 -  2 -  volgende

Collega's

bekijk alle makers