makers

Doriene Marselje

Doriene Marselje

Harpiste

Doriene Marselje studeerde van jongs af aan bij Erika Waardenburg aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze zette haar studie later voort bij Ernestine Stoop aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij in mei 2014 haar masterdiploma behaalde. Tegenwoordig treedt Doriene op als solist, speelt zij in diverse ensembles en valt regelmatig in bij het RCO Camerata met musici van Het Koninklijk Concertgebouworkest. Daarnaast geeft Doriene harp- en muziekworkshops voor kinderen van 5- 21 jr. 

bekijk huidige makers

Betrokken bij o.a.

Een eigentijdse muziektheatervoorstelling op locatie

Leven zonder opsmuk, regels en verwachtingen, terug naar onze oerinstincten.  Ik Vertrek vertelt het verhaal van een man en een vrouw die de hectische en oppervlakkige wereld met alle opgelegde schoonheidseisen en zo-dien-ik-me-te-gedragen-regels achter zich laten. Terug naar de natuur. Terug naar de eenvoud van het leven zoals het ooit bedoeld was: ultieme leegte, rust en eenvoud

In de zomer van 2017 reist een bijzondere en hartstochtelijke muziektheaterproductie van Kameroperahuis en I SOLISTI Belgian wind ensemble Antwerp langs enkele Nederlandse festivals en door Vlaanderen Before I Die. In de voorstelling gaan aria's van Madama Butterfly en Norma - gearrangeerd voor een intieme kamermuzieksetting - een dialoog aan met een nieuw geschreven monoloog voor een man.

Leven zonder opsmuk, regels en verwachtingen, terug naar onze oerinstincten. Vrij van sociale media, schoonheidsidealen, rollen waar we ons in moeten voegen. Ik Vertrek neemt ons mee naar een wereld waarin echtheid en moeder natuur de scepter zwaaien. Het kan. Toch?

Collega's

bekijk alle makers