makers

Antonis Pratsinakis

Antonis Pratsinakis

Cellist

Antonis Pratsinakis is geboren in Griekenland en woont sinds 2004 in Nederland. Hij voltooide zijn bachelor en master studie aan het Conservatorium van Amsterdam en volgde een aantal masterclasses en workshops. Antonis speelt graag klassiek repertoire als solist, kamer- of orkestmusicus. Daarnaast speelt hij veel hedendaagse muziek en doet regelmatig mee aan muziektheaterproducties. Het is zijn passie om zijn talenten met anderen te delen. Bij Kameroperahuis kan hij zijn kijk op muziek verrijken, dankzij de samenwerking met mensen met uiteenlopende achtergronden.

bekijk huidige makers

Betrokken bij o.a.

Op vrijdag 3 juli 2015 nam Godelieve Wijffels in Doepark Nooterhof afscheid als directeur van Natuur en Milieu Overijssel.

Een eigentijdse muziektheatervoorstelling op locatie

Leven zonder opsmuk, regels en verwachtingen, terug naar onze oerinstincten.  Ik Vertrek vertelt het verhaal van een man en een vrouw die de hectische en oppervlakkige wereld met alle opgelegde schoonheidseisen en zo-dien-ik-me-te-gedragen-regels achter zich laten. Terug naar de natuur. Terug naar de eenvoud van het leven zoals het ooit bedoeld was: ultieme leegte, rust en eenvoud

Rondom de muziektheatervoorstelling Ik Vertrek heeft Kameroperahuis samen met twee middelbare scholen gewerkt aan een door de leerlingen geschreven, vormgegeven en gespeelde muziektheatervoorstelling. Zo ook met Thomas à Kempis College/Jena XL uit Zwolle

Tijdens de werkconferentie ‘Toekomstverkenning voor de Regio Zwolle’ op vrijdag 31 oktober 2014 openden vier Collectiefleden van Kameroperahuis de plenaire herstart van de conferentie met een muziektheatrale bijdrage. 
 

Voor Rabobank IJsseldelta ontwikkelde Kameroperahuis het personeelsprogramma Prikkels: een ‘creative challenge’ waarbij de medewerkers onder leiding van professionals de grenzen van hun creativiteit konden aftasten en verleggen.

1 - 2 - 3 -  volgende

Collega's

bekijk alle makers
Lies Colman

Lies Colman

Anna Maria Versloot

Anna Maria Versloot

Mart van Berckel

Mart van Berckel

Vera Selhorst

Vera Selhorst

Céline Hoex

Céline Hoex

Anne-Minke Meijer

Anne-Minke Meijer