makers

Antonis Pratsinakis

Antonis Pratsinakis

Cellist | Voorheen maker bij kameroperahuis

Antonis Pratsinakis is geboren in Griekenland en woont sinds 2004 in Nederland. Hij voltooide zijn bachelor en master studie aan het Conservatorium van Amsterdam en volgde een aantal masterclasses en workshops. Antonis speelt graag klassiek repertoire als solist, kamer- of orkestmusicus. Daarnaast speelt hij veel hedendaagse muziek en doet regelmatig mee aan muziektheaterproducties. Het is zijn passie om zijn talenten met anderen te delen. Bij Kameroperahuis kan hij zijn kijk op muziek verrijken, dankzij de samenwerking met mensen met uiteenlopende achtergronden.

bekijk huidige makers | bekijk oud-makers

Betrokken bij o.a.

Op vrijdag 3 juli 2015 nam Godelieve Wijffels in Doepark Nooterhof afscheid als directeur van Natuur en Milieu Overijssel.

Rondom de muziektheatervoorstelling Ik Vertrek heeft Kameroperahuis samen met twee middelbare scholen gewerkt aan een door de leerlingen geschreven, vormgegeven en gespeelde muziektheatervoorstelling. Zo ook met Thomas à Kempis College/Jena XL uit Zwolle

Tijdens de werkconferentie ‘Toekomstverkenning voor de Regio Zwolle’ op vrijdag 31 oktober 2014 openden vier Collectiefleden van Kameroperahuis de plenaire herstart van de conferentie met een muziektheatrale bijdrage. 
 

“Ik wil gaan spreken van gedaanten, die in nieuwe werden veranderd.”

Voor Rabobank IJsseldelta ontwikkelde Kameroperahuis het personeelsprogramma Prikkels: een ‘creative challenge’ waarbij de medewerkers onder leiding van professionals de grenzen van hun creativiteit konden aftasten en verleggen.

1 -  2 -  volgende

Collega's

bekijk alle makers