info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO nieuwsarchief 02/2019

naar nieuwsoverzicht

Residentie van Tim Hammer als start van zijn tweejarige ontwikkelingstraject

| De afgelopen twee weken was Tim Hammer in het kader van zijn tweejarige ontwikkelingstraject bij Kasko en Ulrike Quade Company te gast bij De Nieuwe Oost. Gedurende deze residentie heeft Tim samen met slagwerkers en bewegers onderzoek gedaan naar het ritme dat in ons lopen verscholen zit. Op donderdag 21 februari kun je een korte preview zien in Theater aan de Rijn tijdens Uurtje Oost.
lees verder

Vijf vragen aan regisseur Kenza Koutchoukali

| Regisseur Kenza Koutchoukali neemt dit jaar voor het eerst deel aan de maakweek SPRUIT waar ze gaat werken aan een nieuwe liedcyclus gebaseerd op sprookjes. We hebben haar aan de tand gevoeld over haar inspiratiebronnen en over deze nieuwe performance met als titel This is not a fairy tale.
lees verder

Maakweek SPRUIT dit jaar in het Perrontheater Zwolle

| Van 4 t/m 8 maart organiseert Kasko voor de vierde keer SPRUIT, een maakweek voor makers van Kasko op een bijzondere locatie in Zwolle. Dit jaar nemen tien jonge muziektheatermakers een week lang het Perrontheater in Zwolle over. Op vrijdag 8 maart presenteren ze om 16:00 en 19:00 uur het resultaat tijdens twee muziektheaterroutes. De gratis kaarten voor de routes zijn vanaf nu te reserveren via de website van de Zwolse Theaters.
lees verder