info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO nieuwsarchief 03/2018

naar nieuwsoverzicht

KASKO kijkt terug op een succesvolle derde editie van SPRUIT

| Vorige week namen de makers van Kasko een week lang De Statenzaal in Zwolle over in het kader van SPRUIT. Ze deden onderzoek en probeerden nieuwe dingen uit. Dit resulteerde aan het eind van de week onder andere in een hoorspel, een performance voor slagwerk en dans, een optreden van gelegenheidsband ‘Haas en de Redder’, een nieuwe opera en nog veel meer.
lees verder

KASKO zoekt acteurs voor de productie Welstaat

| Kasko is een productiehuis voor muziektheater uit Zwolle. Wij begeleiden jonge theatermakers, zoals schrijvers, componisten, regisseurs, zangers, acteurs, musici en vormgevers. In telkens wisselende samenstellingen werken zij aan verrassende voorstellingen en projecten. Voor de productie Welstaat is Kasko op zoek naar meerdere acteurs (m/v).
lees verder

KASKO zoekt zangeressen voor de producties Welstaat en De klok en het meisje

| Kasko is een productiehuis voor muziektheater uit Zwolle. Wij begeleiden jonge theatermakers, zoals schrijvers, componisten, regisseurs, zangers, acteurs, musici en vormgevers. In telkens wisselende samenstellingen werken zij aan verrassende voorstellingen en projecten. Voor de producties Welstaat en De klok en het meisje is Kasko op zoek naar een tweetal zangeressen (v).
lees verder