038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis nieuws

| Helaas moest de organisatie van het seniorenfestival ‘De Zilveren Noot’ op Bevrijdingsdag besluiten om het gehele seniorenfestival af te lassen. Namens Kameroperahuis zou Collectieflid Tim Hammer in samenwerking met drie studenten van Artez en de heer Overink, een bewoner van Driezorg, het Concert des Levens opvoeren tijdens het seniorenfestival. Door de afgelasting van het festival zou dit optreden letterlijk en figuurlijk in het water vallen. Ware het niet dat Tim Hammer samen met Driezorg actie heeft ondernomen om later op de dag op te treden in ‘Berkumstede’: één van de locaties van Driezorg.
lees verder

| Kan je in 48 uur een nieuwe opera maken? Wat gebeurt er als je een van de meest complexe kunstvormen onder enorme tijdsdruk probeert te realiseren? Kan je nog vertrouwen op je beproefde werkmethodes of moet je ter plekke nieuwe manieren van werken verzinnen om na 48 uur in première te kunnen gaan?
lees verder

| Op zaterdag 20 en zondag 21 december 2014 verrast Kameroperahuis passanten in de Zwolse binnenstad en bezoekers van het jubileumweekend in Theater Odeon op een originele performance.
lees verder

Eerste | vorige | 11 - 12 - 13 -