038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis nieuws

| Afgelopen maandag zijn artists in residence van Oerol Warre Simons en Stan Verberkt gearriveerd op Terschelling. Zij zijn door Oerol uitgenodigd om tijdens het festival op het eiland te verblijven en zich door twee bijzondere plekken te laten inspireren. Dit onderzoek zal resulteren in enkele toonmomenten op 10, 12 en 14 juni die ze gebruiken om te kijken wat voor uitwerking hun performance heeft op het publiek. In 2018 krijgt één van de twee makers de kans om de residentie uit te werken tot een volwaardige voorstelling.
lees verder

| Goed nieuws! Kameroperahuis ontvangt een tweejarige subsidie van Fonds Podiumkunsten via de regeling nieuwe makers voor regisseur Mart van Berckel. Door deze subsidie kunnen wij hem de mogelijkheid bieden om uitgebreid te experimenteren en te onderzoeken zodat hij de komende jaren zijn artistiek signatuur verder kan ontwikkelen en zich professionaliseren als regisseur. Het traject is begin dit jaar van start gegaan.
lees verder

| Op vrijdag 10 februari 2017 hebben wij ons jubileumjaar op een mooie en bijzondere manier mogen inluiden met de tweede editie van SPRUIT. Tijdens deze middag en avond lieten onze jonge talentvolle makers in ons nieuwe onderkomen, Theater De Spiegel in Zwolle, het resultaat zien van een week lang intensief samen experimenteren. Dit leverde vijf zeer verschillende voorstellingen op. Onze muziektheatermakers kregen de kans om in een kort tijdsbestek een voorstelling te maken die volledig gebaseerd was op hun eigen artistieke ideeën.
lees verder

Eerste | vorige | 10 -  11 -  12 -  13 -  14 -  volgende | laatste